Rovniankova-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

pri odhazde zo slepej ulice, na krizovatke rovniankova a romanova, nevidno na jednu stranu pre casto odparkovanim vozidlam na kraji vozovky. zrkadlo by pomohlo vychadzajucim autam z vedlajsej, slepej ulice, na hlavnu.

02. september 2024

Jakub

zrkadlo sa dava tam kde prirodzene nie je rozhlad. Vozidlo na fotke nedodrzanych 5m od hranice krizovatky. Ak tam 5 dni po sebe zavolate meskacov tak ludia v okoli si vsimnu papuce/listocky a ze sa to miesto riesi a prestanu s tym....
02. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, o stanovisko požiadame kolegov.
Kto? Referát dynamickej dopravy
Kedy? september/október 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
02. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Po preverení u kolegov, tento podnet súvisiaci s umiestnením zrkadla pri výjazde na 4-pruhovú miestnu cestu sme už niekoľkokrát riešili.

Vo veci sme komunikovali s Krajským dopravným inšpektorátom, ktorý nám uviedol, že správca „nadradenej“ infraštruktúry, teda správca miestnej cesty II. triedy, musí urobiť úpravu v dopravnom značení tak, aby na hlavnej ceste nestáli vozidlá v rozhľadových trojuholníkoch.

Situáciu nie je možné riešiť zrkadlom, keďže by museli byť osadené veľké zrkadlá vzhľadom k šírke miestnej cesty v správe magistrátu. Máme tiež vedomosť, že hlavné mesto už rieši úpravu Romanovej v tomto území, problematika však stále nie je vyriešená, keďže je potrebné na túto cestu umiestniť cyklistov, parkujúce autá, ako aj jazdiace autá a autobusy.

Podnet odstupujeme správcovi.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
02. september 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
02. september 2024

Tomáš

Čo tak presunúť parkovanie na druhú stranu ulice? Nikomu by tam neprekážalo, vďaka vačšiemu oblúku by sa tam zmestilo viac áut a na zvyšok vozovky by sa krásne zmestili ostatní účastníci premávky a sprehladnili by sa dané vyjazdy ako aj priechod pre chodcov.
03. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania