Škultétyho-Parkovanie-Nešťastné parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený

Takto vyzerá parkovanie pri zastaralom vodorovnom dopravnom značení, každý si parkuje po svojom a riadi sa podľa čiar, ktoré mu aktuálne vyhovujú. Staré známe parkovanie na Klokočine, konkrétne na Škultétyho ulici. Pritom funkčné a nové vodorovné značenie by spôsobilo, že by sa ľudia snažili parkovať správne, veď kto už by chcel byť v očiach suseda za dementa, ktorý sa netrafil do parkovacieho boxu? Jednoduché a účinné, parkovisko to síce nenafúkne, ale zaparkuje tam viac áut na rovnako veľkej ploche. Prečo to funguje pri obchodných centrách a na Klokočine nie? Skúste sa na to pozrieť, v prípade potreby uvoľnenia parkoviska na vyznačenie parkovacich boxov by sa určite našla ochota občanov pomôcť s realizáciou. Súčasný stav je katastrofálny a denné krúženie po ulici a hľadanie miesta je už fakt otravné. Ďakujem

04. september 2013

Ľubomír

GPS sa seklo o pár metrov, takže konkrétna oblasť je Škultétyho ulica na Klokočine..
09. september 2013

Anonym

to je v nitre?
10. september 2013

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na finančné možnosti mesta tohto roku neobnovujeme vodorovné dopravné značenie na parkovacích miestach v obytných súboroch Klokočina, Chrenová, Diely, Čermáň.

Ján Pánský
15. september 2013

Peter

Klasicka odpoved.Na kupu kafilerie pre nikoho miliony su ale par tisic na farbu a pre obyvatelov uz nie..
15. september 2013

Ľubomír

No čo dodať...
22. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Pretrváva naďalej daný problém?

Ďakujem

MsÚ M.Dirnbach
27. apríl 2020

Karol

Toto je duplicitný podnet, navrhujem uzatvoriť, nech sa to rieši iba tu:
https://www.odkazprestarostu.sk/nitra/podnety/17024/nestastne-parkovanie-treti-pokus
28. apríl 2020

Ľubomír Miškolci

Nešťastné parkovanie - tretí pokus

Máme tu rok 2015, keďže to nebolo možné vyriešiť v roku 2013 a ani v roku 2014, som zvedavý na stanovisko mesta pre tento rok. Podnet je rovnaký ako v roku 2013 a v roku 2014. Dúfam, že aspoň stanovisko bude iné, ako za posledné roky.

Takto vyzerá parkovanie pri zastaralom vodorovnom dopravnom značení, každý si parkuje po svojom a riadi sa podľa čiar, ktoré mu aktuálne vyhovujú. Staré známe parkovanie na Klokočine, konkrétne na Škultétyho ulici. Pritom funkčné a nové vodorovné značenie by spôsobilo, že by sa ľudia snažili parkovať správne, veď kto už by chcel byť v očiach suseda za dementa, ktorý sa netrafil do parkovacieho boxu? Jednoduché a účinné, parkovisko to síce nenafúkne, ale zaparkuje tam viac áut na rovnako veľkej ploche. Prečo to funguje pri obchodných centrách a na Klokočine nie? Skúste sa na to pozrieť, v prípade potreby uvoľnenia parkoviska na vyznačenie parkovacich boxov by sa určite našla ochota občanov pomôcť s realizáciou a určite by na nevyhnutný čas dokázali uvolniť parkovisko pre realizáciu. Súčasný stav je katastrofálny a denné krúženie po ulici a hľadanie miesta je už fakt otravné.

Ďakujem
28. apríl 2020

Ľubomír Miškolci

Fakt to po 5-rokoch ešte niekoho zaujíma? Odvtedy som predal byt, presťahoval sa a postavil dom..

Pekný deň
L.
23. október 2023

Radovan

Kedze mame v platnosti novy zakon o parkovani a zakaz parkovania na chodnikoch, ktore nie su na to specialne vyclene a oznacene, ziadam kompetentnych aby zriadili napravu na ulici Škultétyho ( medzi panelakmi 5 a 3). Udajne parkovisko je nespravne oznacene a taktiez tam dlhodobo chyba vodorovne znacenie parkovacich miest, ak mesto akceptuje danu oblast ako parkovisko na chodniku.
23. október 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

Ďakujem,
Admin OpS
24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Odboru dopravy.

Prajeme pekný deň.
29. apríl 2024

Radovan Šobek

Dobry den, co je potrebne na to, aby sa podnetom zacal niekto kompetetny aj zaoberat? Podla vsetkeho je sucasny stav v rozpore so zakonom a Odbor dopravy nielen ze nekona, ale ani obcanov neinformuje o planovanych krokoch ci a ako bude dany problem rieseny. Prvy podnet je datovany na September 2013 a ani takmer po 11tich rokoch mesto a samosprava nenasli peniaze na zabezpecenie vodorovneho znacenia v danej oblasti, aj ked vodorovne znacenie je vseobecnym problemom mesta Nitra. Divne, hlavne v platenych zonach, kde takto denne utekaju mestu poplatky za parkovne. Dakujem.
01. máj 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Odkaz pre starostu
01. máj 2024

Radovan Šobek

Dobry vecer, pravdepodobne urcity druh upravy parkovacich miest v danej lokalite sa uskutocni, kedze od vcera su sucasne parkovacie miesta opaskovane a stavebne prace na jednom z chodnikov uz aj zacali. Dakujem.
15. jún 2024

Jana

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
15. jún 2024

Radovan Šobek

Dany podnet vyrieseny bude, az ak budu osadene vsetky nalezite dopravne znacky a parkovacie miesta budu riadne vyznacene vodorovnym znacenim po oboch stranach danej komunikacie 😉
20. jún 2024

Jana

Vyznačené aj na druhej strane komunikácie.
20. jún 2024

Jana

Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania