Šamorínska-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Tomas O. 01. októbra 2019

Dobry den, na facebookovej stranke mesta sme sa dozvedeli, že Spoločný stavebný úrad bude sa sťahuje na Šamorínsku ulicu v Senci.

Chcem by som vediet z akeho dovodu sa urad stahuje a preco prave na Samorinsku, ktora je na druhom konci mesta za problemovym kolajiskom a nie je tam ani poriadny chodnik. (stlpy/kose) Kde budeme ako obcania parkovat?

07. október 2019

Odpoveď samosprávy

Spoločný stavebný úrad (SSÚ) nie je len úradom mesta Senec, ale 12 obcí. Na Mestskom úrade v Senci (MsÚ) už z kapacitných dôvodov nemohol zostať najmä po navýšení počtu zamestnancov SSÚ a MsÚ. Pre obyvateľov Senca je táto lokalita za koľajnicami, pre obyvateľov iných obcí, do ktorých pôsobnosti spadá, je táto lokalita práve bližšie. Parkovanie je možné na pozemku p. č. 2927,2926,2925/2.
11. október 2019

Tomas O.

Dakujem za odpoved. Nie je to asi nejlepsie miesto, ale cas ukaze.
20. október 2019

Senčanx

Kde budú parkovať autá klientov?
21. október 2019

Tomas O.

Som sa dozvedel, ze tuto budovu vlastni majitel Seneckej TV, ktorej mesto-poslanci stopli dotacie. Televizia sa udajne prestahovala z tejto budovy do mestkeho kulturneho strediska za nejaky "drobny" najom a tu bude tato firma dostavat od mesta za prenajom mesacne kolko 1500? Takze sa zda, ze sa nasiel sposob ako obist zastupitelstvo a pokracovat s rozdavanim. Toto by sa malo medializovat. Hanba pan Primator!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.