Strmá ulica-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň!
Na našej ulici Strmá bola od pondelka 2.9. Spustená rezidentska zóna, ale nie je tu vyznačené ani jedno parkovacie miesto. Dnes 3.9. tu MP rozdávala upozornenia, lebo neparkujeme na vyznačených parkovacích miestach. Dôvod prečo tu nie sú vyznačené miesta je, že SPP tu rozkopala celu ulicu a mesto Trnava plánuje rekonštrukciu cesty aj chodníkov.
Ale podľa MP tu vlastne nik nesmie parkovať, lebo tu nie sú parkovacie miesta. Väčšina obyvateľov tejto ulice nemá možnosť parkovať vo dvore a nie našou vinou sme sa dostali do tejto situácie.

04. september 2024

Ľubica Lajdová

Strmá ulica-parkovanie-nevyznačené miesta

Dobrý deň,
dnes na Strmej ulici dostávali auta informačné listky, že neparkuju na vyznačenom parkovacom mieste a keďže sú v platnej zóne, nemali by tam stat.
Na tejto ulici ale mesto nestihlo vyznačiť parkovacie miesta, kvoli realizácii rekonštrukcie plynových prípojok. Momentálne tam nie je ani chodník.
Viete prosím usmerniť MP, aby z toho dôvodu riešila parkovanie až po nevyhnutných zmenách.
Ďakujem.
06. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet zo Strmej ulice posielame na vyjadrenie, budeme vás o riešení informovať.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
09. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na ulici Strmá ako aj na križovatke ulíc Saleziánska-Strmá budú v dohľadnej dobe osadené značky zakazujúce vjazd vozidlám s výnimkou rezidentov danej ulice spolu so značkami Koniec parkovacej zóny (pri vjazde na ul. Strmá) a Začiatok parkovacej zóny (pri vjazde do križovatky Saleziánska-Strmá).
V ideálnom prípade (hlavne v závislosti od kapacít výrobcu dopravných značiek) by značky mali byť vyrobené a osadené ešte v tomto týždni (37. týždeň 2024), prípadne ďalší týždeň.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
13. september 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Zvislé dopravné značenie na Strmej ulici bolo 12.9.2024 osadené.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania